En § 54 støtteperson er en fagperson med erfaring i det svære forældresamarbejde i forbindelse med et barn anbringes uden for hjemmet, enten frivillig anbringelse eller ved tvangsanbringelser.

En støtte person er en du kan tale med omkring alt det der er svært i forbindelse med dit barns anbringelse. Støttepersonen kender dine rettigheder og er uafhængig af kommunen dvs. støttepersonen er ikke til for kommunalt tilsyn eller afrapportering, men udelukkende til for at støtte dig som forældre i den svære proces, og en person som kender dine rettigheder.

Jeg kan som støtteperson tilbyde dig nærværende samtaler, hvor du har mulighed for at drøfte alt det der er svært i forbindelse med dit barns anbringelse uden for hjemmet. Jeg er i stand til at rumme dine mange frustrationer og følelser, uden samtidig at lade mig farve af dine frustrationer og vrede og ulykkelighed.

Du bestemmer fuldt ud hvad din støtteperson skal vide og om støttepersonen skal læse dine papirer. Alle beslutninger træffes af dig alene.

Få mit nyhedsbrev!

Få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.
Jeg spammer ikke og du kan altid framelde dig igen.