En støtteperson er et gratis tilbud som alle forældre med anbragte børn uden for hjemmet har ret til. Denne støtteperson er gratis for forældrene.

Jeg er IKKE dit talerør udadtil, jeg må gerne være med til at forberede dig til de mange svære møder, ligesom jeg også må deltage i møderne med Kommunen, for ligesom at være dine ”ekstra ører”.  Men jeg må ikke spørger om noget på møderne ej hellere svare på noget. Når mødet er forbi kan vi sammen sættes os og drøfte hvad vi hver især har hørt og hvad der kan være en fordel at gøre fremadrettet for feks. at få hjemgivet dine børn.

Jeg kan ikke træffe beslutninger på dine vejende, men vejlede dig i hvad der kunne være godt at gøre i selve situationen.

​Få mit nyhedsbrev!

​​Få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.
Jeg spammer ikke og du kan altid framelde dig igen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0a405":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(0, 145, 153)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Tilmeld nyhedsbrevet nu!