Som tidligere skrevet betyder MindfulPatience i overført betydning at være til stede i nuet og have tålmodighed.

Manglende tålmodighed kan i mange tilfælde skabe stress, hos det enkelte individ, ligesom manglende tålmodighed med svært stressramte individer kan gøre ondt værre.

Tålmodighed er en svær størrelse og for mange mennesker en rigtig svær evne at styre. Jeg selv øver mig dagligt i at oparbejde endnu mere tålmodighed end jeg allerede har. Da jeg var yngre oplevede jeg min manglende tålmodighed som en belastning, men uden jeg egentlig var opmærksom på det. Jeg blev hurtigt irriteret på andre mennesker, hvis de ikke var lige så hurtige til feks. deres arbejde som jeg, sjuskede i deres arbejde, eller hvis vi i mit privatliv skulle i byen og alle ikke kunne nusse sig færdige til tiden, så vi ikke kom for sent til en middag, så blev jeg irriteret, for i min verden kan man ikke komme for sent til en aftale, da det i mange tilfælde vil skabe forstyrrelser, for dem vi har lavet en aftale med.

Dybest set er stress, årsagen til at vi reagerer som vi gør når vi bliver utålmodige. Derfor er det en vigtig egenskab at have tålmodighed og oparbejde denne langt mere end tidligere.

”sæt tempoet ned, og duft til roserne”, som et gammelt engelsk ordsprog siger. Tag dig tid til at glædes over livet. Tag dig tid til at knytte dybe venskaber med få, i stedet for at forsøge at have overfladiske venskaber med et stort netværk af mennesker. Læg et tidsbudget, og prioritér klogt. Vær opmærksom på tidsslugende hobbyer og elektronisk udstyr.

For at kunne forenkle dit liv bliver du nødt til at se nærmere på hvad du foretager dig i hverdagen. Hvor kan du sætte tempoet ned eller bruge mindre tid?

​Få mit nyhedsbrev!

​​Få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.
Jeg spammer ikke og du kan altid framelde dig igen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0a405":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(0, 145, 153)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Tilmeld nyhedsbrevet nu!