Jeg vil i samarbejde med dig/jer vejlede dig/jer i hvordan og hvorfor det er vigtigt at sætte fokus på arbejdsglæde og psykisk trivsel på arbejdspladsen.

Der har igennem en længere årrække været fokus på at optimere arbejdsvilkårene på arbejdspladsen så alle medarbejdere er i naturligt Flow og trivsel. Men det er tydeligt at de mange tiltag ikke altid er nok. Det er ofte fordi, der er stor udskiftning i både ledelses og medarbejdergrupperne, derfor kommer der alt for ofte nye øjne på en svær problematik, der derfor kan gå i stå i den spæde udvikling, da den ny ledelse måske ser på denne svære problematik med andre øjne og derfor starter forfra, med endnu en ny strategi, hvilket stresser og skaber mistrivsel hos medarbejderne.

Jeg anvender IGLO-modellen der står for:

  • Individet- Dig som individ/den enkelte medarbejder
  • Gruppen- Teamet/afdelingen
  • Ledelse- Mellemledelsen
  • Organisationen- Det øverste ledelsesniveau

IGLO handler om, at det er et fælles ansvar for hele arbejdspadsen at sikre, at det psykiske arbejdsmiljø (mental sundhed) udvikles og forbedres. Hvert niveau har sine muligheder for at støtte op om arbejdspladsens trivsel, og begrebet IGLOén gør det nemmere at huske.

Formelt set er det ledelsen, der har ansvaret for at skabe arbejdspladser, hvor de ansatte trives. Men der sker kun reelle forandringer i det psykiske arbejdsmiljø, hvis alle bakker op, og gør det, de kan for at bidrage.

IGLO modellen er rent praktisk rigtig god til at sætte fokus på prioriteter eller den kan anvendes i arbejdet med jeres APV (arbejdspladsvurdering) Når der skal planlægges handlinger.

Jeg vil vejlede jer i hvordan det er muligt at skabe et godt Flow på arbejdspladsen, så sygefraværet falder og produktiviteten stiger.

​Få mit nyhedsbrev!

​​Få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.
Jeg spammer ikke og du kan altid framelde dig igen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0a405":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(0, 145, 153)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Tilmeld nyhedsbrevet nu!