Har du brug for at bestille en tid gøres dette via mit telefonnummer 28 70 69 51 eller du kan sende en SMS eller Messenger besked via min facebookside mindfulpatience. Du kan også bestille tid online her.

Vi kan alle komme ud for, at der sker omstruktureringer af vores hverdag, hvorved det kan være vanskeligt at overholde en tid. Hvis du er ude for, at du ikke er i stand til at overholde din tid hos mig, bedes du så snart du opdager det, rette henvendelse til mig hurtigst mulig. Senest 24 timer før. 

Da der er mange der ønsker behandling, er det respektfuldt at afmelde din tid i så god tid, at en anden kan få glæde af tiden. 

Afmelder du for sent og der derved opstår et tomrum for mig, hvor jeg ikke har mulighed for at tage en ny klient ind, så skal du betale det fulde beløb for den aftale du ikke overholdte, der fremsendes derfor en faktura på beløbet. Ønsker du at undgå at betale for en samtale du ikke har været til –  Så sørg for at afmelde rettidigt.

Tider kan bestilles alle dage i ugen.

Åbningstider:

Mandag: 14.00-19.00

Tirsdag: 14.00-19.00

Onsdag: 8.00-17.00

Torsdag: 14.00-21 (kun i Faaborg)

Fredag: 14.00-18.00

Lørdag:10.00-14.00

Eller ring for nærmere aftale, jeg er meget fleksibel, da jeg vurderer, at det er vigtigt at en klient kan få en tid hurtigt, når først erkendelsen og motivationen er der, til at gøre noget ved deres stressfyldte situation.

Bestil tid online her

Alle priser er inkl. moms.

Få mit nyhedsbrev!

Få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.
Jeg spammer ikke og du kan altid framelde dig igen.