Stressbehandler:

Som stressbehandler kan jeg hjælpe dig med at få øje på årsagen til du er stresset og hvordan du får denne stress ud af kroppen. I mange tilfælde er stress tæt forbundet med ydre påvirkninger som vi ikke selv har indflydelse på, manglende tålmodighed og et pessimistisk syn på forskellige livsområder. Jeg kan vejlede dig og behandle dig ud af stressen, men kun hvis du selv er en medarbejdende faktor. Da din situation kun ændres hvis du selv gør en indsats og anvender de værktøjer du får af mig til en ændring af dit liv.

 

Positiv psykologivejleder:

Som Positiv psykologivejleder, kan jeg hjælpe dig med at gå fra at have et pessimistisk syn på din dagligdag, til at få mere fokus at skabe Flow og tilfredshed i hverdagen. Positiv psykologi anvendes på forebyggelsesområdet og de store skridt er overvejende kommet fra et perspektiv, der fokuserer på systematisk at opbygge kompetencer og IKKE på at korrigere svagheder.

 

54 støtte efter servicelovens bestemmelser:

Er du kommet i den situation hvor myndighederne har vurderet, at dit barn skal anbringes uden for hjemmet, kan det være rart at tale med en uvildig fagperson om alt det der er svært i sådan en situation. Jeg har igennem mit arbejde som socialrådgiver, stort kendskab til hvor vanskeligt det er, at få sit barn anbragt uden for hjemmet og jeg kender lovgivningen på dette område hvorfor jeg kan vejlede dig i hvad der er bedst for dig, dine børn og jeres familie.

 

Tavshedspligt: Jeg har naturligvis fuld tavshedspligt i alle de tilbudte ydelser og overholder fuldt ud persondataloven.  Jeg noterer problematikker ned undervejs i et forløb, men anvender ingen følsomme oplysninger, som feks. et cpr. nr. navn og adresse.

​Få mit nyhedsbrev!

​​Få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.
Jeg spammer ikke og du kan altid framelde dig igen.

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"0a405":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(0, 145, 153)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"0a405":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Tilmeld nyhedsbrevet nu!