Stresshåndtering for private:   

Jeg tilbyder samtaler, der skaber bevidsthed om hvad stress er og hvorledes det er muligt, at behandle de symptomer, kroppen udviser. Samtalerne skal bidrage til, at nedbringe stress og skabe større bevidsthed om de snigende symptomer, der mærkes og skabe større modstandskraft over for nye symptomer. Du vil lære at anvende de redskaber jeg tilbyder dig, ved samtalerne hos mig. Redskaberne er til at nedbringe stress og forebygge ny stress.

Stresshåndtering for erhverv:

Er du som erhvervsdrivende og/eller leder, opmærksom på dine medarbejderes trivsel. Stress er mere reglen end undtagelsen på danske arbejdspladser. Det er således ikke er spørgsmål OM der er stress, men hvor MEGET stress, der er. Stress er et vilkår der er vanskeligt, at undgå i erhvervslivet nu til dags. Det vigtigste er, at du som leder og erhvervsdrivende har fokus på jeres stresspolitik og stresshåndtering. Dette gøres bedst ved tidlig opsporing og forebyggelse af stress.

Jeg tilbyder at afholde oplæg om stress, således det bliver tydeligt i netop jeres organisation hvad der er der skaber stress. Er det arbejdsbyrden, problemer imellem medarbejderne, manglende ledelse og manglende beskrivelser/ tydeliggørelse af jeres arbejdsgange. Er der en tydelig ansvarsfordeling i jeres organisation? Alt dette kan jeg hjælpe med, at tydeliggøre, ved et besøg i jeres virksomhed.

Forebyggende stresshåndtering på arbejdspladsen:

En effektiv indsats mod stress kræver en indsats på alle niveauer i en virksomhed, såvel organisatorisk, ledelsesmæssigt, kollegialt og individuelt. At være leder betyder, at du er rollemodel for dine medarbejdere, dvs. at du er i stand til at håndtere stress og forebygge effektivt,  at du er opmærksom på at være en positiv rollemodel for dine medarbejdere.

Det er altid bedre at forebygge end at helbrede. Alvorlig stress kan have en række konsekvenser for både arbejdspladsen samt medarbejderen. manglende stresshåndtering i jeres virksomhed kan i yderste fald betyde sammenbrud med økonomiske følger, at medarbejderne har samarbejdsvanskeligheder eller personaleflugt. Det tager tid at inkorporere nye medarbejdere i din virksomhed.

5 hurtige til forebyggelse af af stress:

  1. Vær åben om stress i virksomheden, så det ikke er et tabubelagt emne.
  2. Brug jeres stresspolitik effektivt, har I ikke en så søg at få lavet en.
  3. Vær en god rollemodel.
  4. Sæt hurtigt og effektivt ind overfor medarbejdere med stresssymptomer.
  5. Dialog er vejen frem til en stressfri arbejdsplads.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                       

Få mit nyhedsbrev!

Få nyheder og tilbud direkte i din indbakke.
Jeg spammer ikke og du kan altid framelde dig igen.